Schrijf je in op de Guga-nieuwsbrief door
hieronder je emailadres in te vullen:

07/11/14: DVD 'Maestroloog'

Guga 3D hi - kleinGuga's eerste dvd 'Maestroloog' is uit en ligt vanaf zaterdag 08/11 in de winkels!
Op de DVD staat de volledige theatershow 'Maestroloog' samen met heel wat extra's zoals live-takes van Radio Guga en fragmenten uit Tegen De Sterren Op, De Klas van Guga en Vive Le Vélo.

Bekijk hier de trailer!

Voicemailactie

Guga krijgt vaak de vraag tot het inspreken van een leuke voicemail met een 'bekend stemmetje' en binnenkort is dat zowaar mogelijk!

Bij elke DVD zit een unieke inschrijvingscode waarmee je aan deze wedstrijd kan deelnemen. Schrijf je in via deze link en vertel wie en waarom je een heel orginele voicemail cadeau wil doen.

 
04/06/14: Radio Guga maakt festivalzomer bekend

Tijd voor de zomerfestivals! Guga is met zijn liveband Radio Guga binnenkort te zien op heel wat festivals! De volledige speellijst vind je in de agenda
Bekijk hier ook de fotoreeks van het clubconcert van 23/05 in De Kreun.

Radio Guga mocht langsgaan bij Linde Live op Studio Brussel. Herbekijk hier het filmpje met een medley waarin je o.a. Gorki en Editors kan horen.
En herbeluister hier de medley die Radio Guga speelde bij Ornelis & Rogiers Showtime op Q-Music met stemmen van o.a. De Mens, Willem Vermandere en Raymond Van Het Groenewoud.

Tot deze zomer!

 
26/03/14: DVD-opnames 'Maestroloog'

DVDOpnamesMaestroloogKleinNa meer dan 150 uitverkochte voorstellingen in heel Vlaanderen zal Guga zijn theatershow ‘Maestroloog’ opnemen op DVD.

De opnames gaan door op 14 en 15 mei in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

De release is voorzien najaar 2014.

Ook jij kan er nog bij zijn!
Tickets kan je bestellen op deze link.

Een verkorte versie van de DVD 'Maestroloog' zal op donderdag 12 juni uitgezonden worden op Comedy Kings op Vier

 
17/02/14: Radio Guga in Café Corsari

Radio Guga is de festivalband rond maestroloog Guga Baul en is vanavond te gast in Café Corsari.

Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent, kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept wat Radio Guga zal neerzetten houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie.

Niets vervelender dan op de festivalweide knopen te moeten doorhakken over ‘die ene artiest op het grote podium of die andere op het kleinere podium.’ Radio Guga maakt die keuze overbodig, want je krijgt in één strakke set o.a. Ozark Henry, Raymond Van het Groenewoud, Elvis Presley, Editors, Yevgueni, Bart Peeters, Passenger,… te horen. De hits én de maestro’s volgen elkaar in ijltempo op, allemaal live én samen op één podium.

De eerste speeldata vind je hier.

Radio Guga, Music Maestro!

RadioGuga klein

 
07/11/13: Festivalband

Met trots mag ik jullie mijn nieuwste project voorstellen. Heel binnenkort duik ik het repetitiekot in met mijn band om keihard te werken aan ons live muziekproject. Het concept dat we zullen neerzetten houdt het midden tussen een coverband en een tributeband. Verwacht je aan een live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie: Ozark Henry, Raymond Van het Groenewoud, Editors, Yevgueni, Bart Peeters, Passenger... en dat allemaal live én samen op één podium.

Music Maestro!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>