Schrijf je in op de Guga-nieuwsbrief door
hieronder je emailadres in te vullen:

22/08/13: Funnymals met Chris Van den Durpel!


FunnymalsWat als dieren konden praten? Funnymals, samen met Chris Van den Durpel! Vanaf 26 augustus elke werkdag op VTM!

 
06/06/13: Guga in een uitverkocht Kursaal Oostende!

Guga 33 - kopieDe eerste jaargang van de theatertournee "Maestroloog" zit er op en Guga Baúl mag terugblikken op een héél geslaagde tournee met maar liefst 50 opeenvolgende volledig uitverkochte shows!

Deze tournee werd afgelopen weekend in schoonheid afgesloten in zijn thuisstad Oostende en dat voor 2000 man in volledig uitverkocht Kursaal.
Bekijk hier de fotoreeks van het optreden in het Kursaal.

Nog eens hartelijk dank aan jullie allen, heel talrijk opgekomen & enthousiast publiek!

Na de zomer breit Guga een uitgebreid vervolg aan zijn tournee. Er staan opnieuw een 70-tal theatershows op de agenda, waarvan er reeds een aantal uitverkocht zijn. Voor alle speeldata kan je terecht op de speellijst.

En we hebben nog een primeur!

De reprise van de tournee "Maestroloog" zal opnieuw afgesloten worden in het Kursaal Oostende.

De allerallerlaatste show "Maestroloog" - de dernière dus - gaat door op zaterdag 07/06/14. Wil je er ook bij zijn, klik hier voor ticketinfo Kursaal.

 
18/02/13: De Klas van Guga Baúl in de Superprestige

Guga leerde voor de slotshow van de Superprestige veldrijders Sven Nys, Niels Albert, Bart Wellens, Klaas Vantornhout en Rob Peeters imiteren. 

Bekijk hier de fragmentjes:
Fragment 1
Fragment 2
Fragment 3

 
07/01/13: Guga als Geert Hoste in Tegen De Sterren Op

13628 461506667230004 1906092 nAfgelopen donderdag kon je in het vtm-programma Tegen De Sterren op Guga's imitatie van Geert Hoste zien, een imitatie die na afloop talloze complimenten kreeg.  Bekijk hier een fragmentje.

Lees hier ook het artikel uit HLN: "Bakken lof voor Geert Hoste-imitator Guga Baúl in Tegen De Sterren op".

Een korte passage van Guga's Geert Hoste kan je natuurlijk ook nog altijd live zien in zijn theatershow "Maestroloog", net als een 50-tal andere BV-imitaties... Alle speeldata vind je in de agenda!

Foto: Dirk De Cubber (vtm)

 
14/11/12: Première Maestroloog in Voor De Show

Op woensdag 07/11/12 is Guga Baúl in première gegaan met zijn theatershow 'Maestroloog' in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Foto's van die avond kan je hier bekijken. Het vtm-programma Voor De Show is ook langsgekomen en maakte deze reportage:

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>