Schrijf je in op de Guga-nieuwsbrief door
hieronder je emailadres in te vullen:

24/10/12: Guga in De Slimste Mens ter Wereld

img 0222Om medische en ministeriële redenen kunnen Johan Boskamp en Alexander De Croo dit seizoen niet deelnemen aan De Slimste Mens ter Wereld. Sven De Ridder alsook Guga en al de stemmetjes in zijn hoofd mogen hen vervangen. Maandag 29/10 op VIER!

 
04/10/12: Dramatische Drukke Dinsdag op Studio Brussel

stubru dramatisch drukke dinsdag groot

Dinsdag is officieel de zwartste verkeersdag van de week. Studio Brussel lost dat op door een vrolijke vogel uit te nodigen en het verkeersoverzicht op zijn manier te brengen. Check hoe Guga verkeer leest als verschillende BV's!

 
26/07/12: Theatertour "MAESTROLOOG"

Wie Guga zag schitteren in het bekroonde ‘Tegen de sterren op’ of tijdens zijn passages in ‘Comedy for Life’, ‘Villa Vanthilt’, ‘Vrienden Van de Veire’ en ‘De Laatste Show‘ weet dat hij een maestroloog in alle drie de betekenissen van het woord is.

Als Guga in de huid kruipt van Sergio Herman of Alex Agnew verheft hij bewonderen tot een heuse stiel. Zonder hulp van make-up of pruiken metamorfoseert hij probleemloos van Jan Becaus via Raymond van het Groenewoud naar Tom Boonen. Op het podium voelt Guga zich als een onmogelijk te vangen vis in het water. Het is trouwens daar dat hij werd ontdekt. En dat kun je nu ook doen. Maar pas op: voor je het beseft, kruipt hij ook in jouw huid.

Wie Guga zag schitteren in het bekroonde ‘Tegen de sterren op’ of tijdens zijn passages in ‘Comedy for Life’, ‘Villa Vanthilt’, ‘Vrienden Van de Veire’ en ‘De Laatste Show‘ weet dat hij een maestroloog in alle drie de betekenissen van het woord is.
Als Guga in de huid kruipt van Sergio Herman of Alex Agnew verheft hij bewonderen tot een heuse stiel. Zonder hulp van make-up of pruiken metamorfoseert hij probleemloos van Jan Becaus via Raymond van het Groenewoud naar Tom Boonen. Op het podium voelt Guga zich als een onmogelijk te vangen vis in het water. Het is trouwens daar dat hij werd ontdekt. En dat kun je nu ook doen. Maar pas op: voor je het beseft, kruipt hij ook in jouw huidWie Guga zag schitteren in het bekroonde ‘Tegen de sterren op’ of tijdens zijn passages in ‘Comedy for Life’, ‘Villa Vanthilt’, ‘Vrienden Van de Veire’ en ‘De Laatste Show‘ weet dat hij een maestroloog in alle drie de betekenissen van het woord is.

In november gaat Guga in première met zijn theatershow "MAESTROLOOG". Alle info en data vind je in de agenda!

 
24/05/12: Guga in Voor De Show n.a.v. de Comedy Marathon

Het vtm-programma Voor De Show kwam langs tijdens de Comedy Marathon in de Capitole in Gent om een praatje te slaan met Guga over zijn aankomende theatershow. "Maestroloog" gaat in november in première en wordt gevolgd door een tour langs de culturele centra in Vlaanderen. Meer info volgt later.

 
21/12/11: Guga op Comedy For Life

Op 5 december stond Guga in het Zuiderpershuis in Antwerpen voor Comedy For Life, een actie ten voordele van Music For Life. In onderstaand fragment - uitgezonden op Canvas - kan je een fragment uit Het Journaal herbekijken met imitaties van o.a. Jan Becaus, Greet De Keyser en Stijn Meuris!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>