Schrijf je in op de Guga-nieuwsbrief door
hieronder je emailadres in te vullen:

24/09/11: Guga in Vrienden Van de Veire

een_vriendenvandeveire_640x300Guga zal zo nu en dan, sporadisch heet dat dan, opduiken als "showbizzexpert" in het tv-programma 'Vrienden van de Veire', dat het naar de prullenbak verguisde 'De Rode Loper' is komen te vervangen en zijn vaste stek heeft opgeëist als late-night showbizztalkshow op zaterdagavond op één.

Vanavond (zat, 24/09, 21u50) en volgende week zal hij plaatsnemen in de gele zetel, naast een blonde schone. De eer viel hem deze week te beurt om naast Vlaanderens meest gevraagde P-magazine model te mogen zitten, de immersympathieke Hanne Troonbeeckx. Daarnaast zit een van zijn vele maestro's, voor wie hij zijn bewondering niet onder stoelen of banken steekt: Jacques Vermeire...

Veel kijkplezier!

 
31/05/11: Guga in de klas

de-klas-van-frieda Guga viel onlangs de eer te beurt om bij Frieda in de klas te zitten. Daar mocht hij naar hartelust keuvelen over zijn vakgebied "Maestrologie".

Onder meer Tom Lenaerts, Sergio Herman en Tom Boonen passeerden er de revue... Hij bracht er ook een "Werner Wittevrongel" ten berde, al werd deze laatste, in de montage, zonder mededogen zijn moment de gloire ontnomen. Een kleine vermelding was echter wel op zijn plaats voor succestrainer Didier Crombez die Union dit jaar toch naar 2de provinciale loodste. Met zijn woorden "Hooeedd? Hèèèl hooeed!! sloot Guga zijn korte, maar krachtige passage bij Frieda af... Het fragment kunt u herbekijken op de website...

 
27/02/11: Beste humor- en comedyprogramma: Tegen de sterren op

album_large_4074089

Het vtm-programma 'Tegen de sterren op' is de grote winnaar geworden van de vierde nacht van de Vlaamse televisiesterren. 'Tegen de sterren op' won zowel de televisiester voor het beste humor- en comedyprogramma.

 

Ook kreeg actrice Nathalie Meskens de titel van beste actrice voor haar rollen in het programma. Een andere actrice uit "Tegen de sterren op", Clara Cleymans, werd bekroond als rijzende ster.

 

Meskens kreeg ook nog de publieksprijs voor populairste televisiepersoonlijkheid. Guga mocht als Gunter Lamoot samen met Erik Van Looy (Jonas van Geel) de prijs voor beste acteur overhandigen aan Peter van den Begin. Tot hun eigen grote verbazing mocht de voltallige cast van 'Tegen de sterren op' het podium op om de ster voor beste humor-en comedyprogramma in ontvangst te nemen. Tijdens het dankwoord bracht Guga à l'improviste een Jonas Geirnaert ten berde...Voor meer persiflages en imitaties kunt u vanaf donderdag 3 maart om 20.45 terecht bij VTM....Tot dan!

 
13/01/11: Denk aan je "haartijden"!

sergioherman2 200 x 199Sergio Herman is altijd een "Haransie" op een "le'er herechje". 20 op 20 in de " Homiejoo" en nu ook volwaardig lid van de eregalerij van maestroloog Guga. Zijn impressie is vanaf nu te horen op RADIO GUGA..

 
07/12/10: Bienvenue chez les Stybar

zdenekstybar Wie of wat weet je over Zdenek Stybar?

- Sympathiek

- Tsjecho-Belg

- Telenet-Fidea

- Wereldkampioen

- Geboren op 11 december 1985, is een meter 83 groot voor zo'n +/- 70 kg massa...eeuh...hij heeft een vriendin...zijn 'schatteke' Ine... euh zijn hobby's zijn auto's,reizen,golf en nog wat sporten waar ik nu niet opkom. Hij eet graag wat zijn mama en Ine klaarmaakt. Hij drinkt het liefst Coca-Cola en water en na de wedstrijd Champagne. Hij leest graag alles van Wilbur Smith en kijkt graag naar alle komedies zoals daar zijn 'The Big Bang Theory', 'How i met your mother' en de wedstrijden van Club Brugge. Hij was de leider in het regelmatigheidscriterium genaamd 'de Superprestige', maar heeft nu problemen met de rug waardoor hij van Sinterklaas t.e.m. de feestdagen geen koers meer zal rijden. STOP!

"Ja, rijden...wielrenner ik reken het goed... 't is gebeurd! "Fantastisch gespeeld...Zdenek. Zdenek nam voor RADIO GUGA even de tijd om uit te leggen wat er gebeurde...

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>