Schrijf je in op de Guga-nieuwsbrief door
hieronder je emailadres in te vullen:

De mens in Frank

frank-vanderlindenUIteraard mocht deze Mens niet ontbreken in het rijtje. Om het muzikale luik wat op te luisteren werd dus een beroep gedaan op de stem van Frank Van der Linden. Aanvankelijk liet hij dit niet toe, maar niemand heeft zo mooi Neen tegen Guga gezegd, waardoor hij toch zijn plaatsje in de eregalerij bemachtigt.
Onder de instrumentale begeleiding van S. Van Lauwe brengt hij een ode aan alle comedians die het humorvak au sérieux nemen... (NU te horen op RADIO GUGA)


 

 
Wie is De Leeuw van Vlaanderen?

Laterrickdeleeuw 200 x 201

Later
later als ik Groot ben,
wil ik worden zoals jij,
Bescheiden,
trots,
en pienter
Een goed gevoel
die blijdschap en verlegenheid,
die joU sieren
al was dat net voor mij
Jij kan me laten zweven,

zonder de minste pijn,
Ik denk nu zo-even
Geef ze
geef die Angst aan mij
Laat mij jouw ziel koesteren
en ga
ga je eigen weg…


Het had een gedicht van Rick De Leeuw kunnen zijn ... Nietes! Rick toert momenteel rond in Vlaanderen en
kon het niet laten om even te passeren bij RADIO GUGA ...

 
Paul D'Hoore van kapitaal belang!

pauldhoore2 200 x 201

Overal waar een crisis - liefst van financiële aard- zich als een naturist op een verkleed bal manifesteert, is Paul er als de kippen bij om duiding te geven.Wie kippen zegt, zegt "Kipcorn". Wie kipcorn zegt, zegt frituur en wie frituur zegt, zegt ... euh ... Bart De Wever!
Om ons van verdere crisis te behoeden heeft Paul weer een uitgekiende strategie uitgedokterd om de koe bij de horens te vatten. En wie koe zegt, zegt...

(Het advies van Paul D' Hoore is NU te horen op Radio Guga! ... )

 
Greet De Keyser vanuit ... overal

greetdekeyser 200 x 200Greet De Keyser behoort al jaar en dag tot de vaste groep reporters uit het buitenland voor het VRT-journaal. Ontelbare malen stond ze ter plaatse bij de meest weerzinwekkende rampen. Orkanen, aanslagen, verkiezingen, ... ze was er telkens als de kippen bij om verslag uit te brengen. Ze noemen haar dan ook honend 'De keizer van de rampen'. Toevallig ... of niet? Ook deze keer is ze weer getuige van volgende nationale ramp ... (luister naar de nieuwsflash op Radio Guga)




 
"Tornado Tom" vervangt "Den tuveneir"

tom boonen 200 x 200 Tom Boonen is al jarenlang een vaste waarde binnen het imitatiegamma van Guga.  Hij neemt dan ook zijn verdiende plaats in binnen de eregalerij van Radio Guga. Binnenkort krijgt Tom Boonen zijn visuele en auditieve replica in een nieuw sketchprogramma van VTM (waarover later meer...). Neem alvast een luistertje op Radio Guga!

 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>