Schrijf je in op de Guga-nieuwsbrief door
hieronder je emailadres in te vullen:

Guga in animatiefilm "Planet 51"

 

glar

Planet 51 ofte Planeet 51 is een Engels-Spaanse animatiefilm uit 2009. Hierin kreeg Guga een bescheiden, doch komisch rolletje in de vorm van het personage Glar, een rebellerende hippie van het genre Bob Dylan. Guga werd voor de rol gecast door het Nederlandse mediabedrijf 'Hoek en Sonépouse'.

De hoofdpersonages voor de Amerikaanse versie waren onder meer weggelegd voor Dwayne Johnson (Chuck), Jessica Biel (Neera), Justin Long (Lem), Sean William Scott (Skiff), John Cleese (Prof Kripple). Voor de Vlaamse versie flankeerde Guga respectievelijk Tom Van Landuyt, Deborah De Ridder en Jelle Cleymans. De film kwam in februari 2010 uit en is weldra op DVD te koop.
Een unieke ervaring die van pas komt voor toekomstige nieuwe uitdagingen..., want dat smaakt naar meer!

 
Welkom!

Geachte Gugamigos,

Bij deze wens ik jullie van harte welgekomen op de spiksplinterhagelnieuwe hypermoderne site van Guga.
Dit digitale medium kon slechts tot stand komen door de zeer gewaardeerde medewerking van mijn professionele en amicale netwerkrelaties. Hiervoor wil ik dan ook mijn dank uiten aan dezen. Een speciale vermelding is op zijn plaats voor Peter Raeves, Sven Eeckman, Sidney Van Lauwe en Floris Vandekerckhove zonder wie dit kunstwerk niet mogelijk was geweest ... Genoeg sentiment! Tijd om jullie te gidsen doorheen mijn kluwen.

Tip: Neem vooral een kijkje op Radio Guga;-)

Uw aller


Guga

 
Stemmenimitator (2)

Eind 2008 verscheen een tweede artikel over Guga Baùl in "De Zeewacht", ditmaal naar aanleiding van zijn deelname aan de Comedy Casino Cup.

Lees het artikel.

 
Stemmenimitator (1)

In de regionale krant "De Zeewacht" verscheen begin 2008 een artikel over Guga Baùl, geschreven door "Jonge pen" Nick Deroo.

Lees het artikel

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>