Schrijf je in op de Guga-nieuwsbrief door
hieronder je emailadres in te vullen:

Radio Guga

banner radio guga try-outs

Radio Guga is de festivalband rond maestroloog Guga Baul.

Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie.

Je hebt geen budget, tijd en/of teletijdmachine nodig om concerten mee te maken van bijvoorbeeld Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Bart Peeters, Das Pop, Clouseau, Adamo, Bob Marley, The Beatles, Elvis Presley, Gerard Lenorman, Stromae, Editors, Herman Van Veen of Arno. Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium.

Radio Guga, Music Maestro!

De speeldata vind je hier

Bandbezetting:
Guga Baul (zang)
Joost Van den Broeck (drums)
Bert Embrechts (bas)
Filip Bollaert (gitaar)
Jacques Motmans (toetsen)

Persquotes

"Imitatiekoning Guga Baul steelt show met liveband: Wervelend Radio Guga palmt Korenmarkt in met imitatiekunsten."

          - Het Nieuwsblad over Radio Guga op de Korenmarkt (Gentse Feesten 2014)

"Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers. (...) Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk. De instrumentale en vocale steun die zijn band hem gaf was van het bovenste beste gehalte, niet vreemd met muzikanten als drummer Joost Van den Broeck en bassist Bert Embrechts, beiden onder meer bekend van De Laatste Showband.."

           - Het Nieuwsblad over Radio Guga op Boerenrock 2014 (Kortenaken)

Filmpjes

Klinkt dit nog wat abstract? Wie de theatershow “Maestroloog” al gezien heeft, zal zich wel verder een beeld kunnen vormen. Hieronder kan je aan de hand van enkele filmpjes alvast ook verder een idee krijgen:

Guga - MNM Marathon medley 1
Guga - MNM Marathon medley 2
Guga - Medley Studio Brussel
Guga - Raymond van het Groenewoud
Guga - Ozark Henry
Guga - Editors
Guga - Europe

Contact

Interesse voor je zomerfestival?

Contact:

5to9 Management
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.