Schrijf je in op de Guga-nieuwsbrief door
hieronder je emailadres in te vullen:

04/10/12: Dramatische Drukke Dinsdag op Studio Brussel

stubru dramatisch drukke dinsdag groot

Dinsdag is officieel de zwartste verkeersdag van de week. Studio Brussel lost dat op door een vrolijke vogel uit te nodigen en het verkeersoverzicht op zijn manier te brengen. Check hoe Guga verkeer leest als verschillende BV's!

 
26/07/12: Theatertour "MAESTROLOOG"

Wie Guga zag schitteren in het bekroonde ‘Tegen de sterren op’ of tijdens zijn passages in ‘Comedy for Life’, ‘Villa Vanthilt’, ‘Vrienden Van de Veire’ en ‘De Laatste Show‘ weet dat hij een maestroloog in alle drie de betekenissen van het woord is.

Als Guga in de huid kruipt van Sergio Herman of Alex Agnew verheft hij bewonderen tot een heuse stiel. Zonder hulp van make-up of pruiken metamorfoseert hij probleemloos van Jan Becaus via Raymond van het Groenewoud naar Tom Boonen. Op het podium voelt Guga zich als een onmogelijk te vangen vis in het water. Het is trouwens daar dat hij werd ontdekt. En dat kun je nu ook doen. Maar pas op: voor je het beseft, kruipt hij ook in jouw huid.

Wie Guga zag schitteren in het bekroonde ‘Tegen de sterren op’ of tijdens zijn passages in ‘Comedy for Life’, ‘Villa Vanthilt’, ‘Vrienden Van de Veire’ en ‘De Laatste Show‘ weet dat hij een maestroloog in alle drie de betekenissen van het woord is.
Als Guga in de huid kruipt van Sergio Herman of Alex Agnew verheft hij bewonderen tot een heuse stiel. Zonder hulp van make-up of pruiken metamorfoseert hij probleemloos van Jan Becaus via Raymond van het Groenewoud naar Tom Boonen. Op het podium voelt Guga zich als een onmogelijk te vangen vis in het water. Het is trouwens daar dat hij werd ontdekt. En dat kun je nu ook doen. Maar pas op: voor je het beseft, kruipt hij ook in jouw huidWie Guga zag schitteren in het bekroonde ‘Tegen de sterren op’ of tijdens zijn passages in ‘Comedy for Life’, ‘Villa Vanthilt’, ‘Vrienden Van de Veire’ en ‘De Laatste Show‘ weet dat hij een maestroloog in alle drie de betekenissen van het woord is.

In november gaat Guga in première met zijn theatershow "MAESTROLOOG". Alle info en data vind je in de agenda!

 
24/05/12: Guga in Voor De Show n.a.v. de Comedy Marathon

Het vtm-programma Voor De Show kwam langs tijdens de Comedy Marathon in de Capitole in Gent om een praatje te slaan met Guga over zijn aankomende theatershow. "Maestroloog" gaat in november in première en wordt gevolgd door een tour langs de culturele centra in Vlaanderen. Meer info volgt later.

 
21/12/11: Guga op Comedy For Life

Op 5 december stond Guga in het Zuiderpershuis in Antwerpen voor Comedy For Life, een actie ten voordele van Music For Life. In onderstaand fragment - uitgezonden op Canvas - kan je een fragment uit Het Journaal herbekijken met imitaties van o.a. Jan Becaus, Greet De Keyser en Stijn Meuris!

 
24/09/11: Guga in Vrienden Van de Veire

een_vriendenvandeveire_640x300Guga zal zo nu en dan, sporadisch heet dat dan, opduiken als "showbizzexpert" in het tv-programma 'Vrienden van de Veire', dat het naar de prullenbak verguisde 'De Rode Loper' is komen te vervangen en zijn vaste stek heeft opgeëist als late-night showbizztalkshow op zaterdagavond op één.

Vanavond (zat, 24/09, 21u50) en volgende week zal hij plaatsnemen in de gele zetel, naast een blonde schone. De eer viel hem deze week te beurt om naast Vlaanderens meest gevraagde P-magazine model te mogen zitten, de immersympathieke Hanne Troonbeeckx. Daarnaast zit een van zijn vele maestro's, voor wie hij zijn bewondering niet onder stoelen of banken steekt: Jacques Vermeire...

Veel kijkplezier!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>