Schrijf je in op de Guga-nieuwsbrief door
hieronder je emailadres in te vullen:

07/12/10: Tomas staat op!

tomasdesoete Tomas stond op maar stond ook te slapen of kon hij echt het verschil niet horen...
In zijn ochtendprogramma op Studio Brussel kreeg hij stemmen voorgeschoteld en moest hij raden of het de authentieke persoon, dan wel de auditieve replica was. Het resultaat is te horen op RADIO GUGA...

 
29/11/10: "Tegen de sterren op"

tegen de sterren op Vanaf 5 december programmeert VTM de eerste vier afleveringen van “Tegen de Sterren Op”, een nieuwe humoristische reeks. De andere afleveringen worden geprogrammeerd in voorjaar 2011. Het is een redelijk uniek programma voor Vlaanderen, want iedereen die bekend is in Vlaanderen en ook een beetje daarbuiten kan rekenen op een imitatie.

Vlnr : Barbara Sarafian, Jonas Van Geel, Ivan Pecnik, Guga Baùl, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Walter Baele. - Foto © Roger Mortelmans
De cast bestaat uit acht performers, vijf mannen en drie vrouwen. Zij hebben weinig met elkaar gemeen, er zijn bekende vaste waarden bij, jonge talenten en volslagen onbekenden.
Naast zijn reeds gekende personage als Prins Filip zien we Walter Baele onder meer ook als Elio Di Rupo en Dirk De Prins. Nathalie Meskens schittert als prinses Mathilde en kruipt in de huid van de Kempische diva Nathalia, journaliste Annemie Struyf, An Lemmens en jurylid Mijn Restaurant Christel Cabanier. Ivan Pecnik zien we als Bart De Wever, Peter Goossens en Steph Goossens. De nieuwe rijzende ster Clara Cleymans toont de kijker hoe ze eruit ziet als Erika Van Tielen, Hannah Maes uit de serie Code 37 en Nicole, van het duo Nicole en Hugo.
Een fantastische interpretatie van Sonja Kimpen, Axelle Red en Justine Henin wordt vertolkt door de immer sympathieke Barbara Sarafian. Erik Van Looy, inspecteur Kevin en zelfs Caroline Gennez neemt Jonas Van Geel voor zijn rekening. Chris Van Espen verkoopt zichzelf als een super Sam Gooris, een al even goeie Showbizz Bart en een nieuw geschapen Steven van Herreweghe.
Voor "maestroloog" Guga (Baùl) is geen enkel Vlaams dialect te moeilijk: het Oostends van Gunter Lamoot, het Kempisch van Tom Boonen of het sappige taaltje van Sergio Herman moet er aan geloven...
Het programma wordt opgenomen met een live publiek. Wil je graag de opnames van deze en andere sketches meemaken? Bestel dan gratis tickets via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met duidelijke vermelding van het uur, het aantal personen, je naam, adres, telefoonnummer, e-mail en geboortedatum. Opgelet! Minimum leeftijd is 14 jaar.
 
Op VTM, vanaf zondag 5 december om 19.55 uur.
 
JoeFMinterview

joefmVorige week zondag heeft Michel Follet zijn oor te luisteren gelegd bij Guga. En dat wil toch al wat zeggen, want Michel is toch een pionier op het vlak van oren te luisteren leggen... Welke pieren hij allemaal uit de neus van Guga heeft gehaald en nog veel meer uit zijn mond, kunt u nu herbeluisteren op RADIO GUGA...

 
Bert Anciauxvis

bert anciauxBert Jozef Herman Vic Anciaux is een man met de juiste spirit op de juiste...nuja op een plaats. Als bekende Merksemnaar moet hij ondermeer het rijtje delen met de roze Mark Tijsmans, de grijze Gaston Berghmans, de mooie Ellen Petri en de rollende Mark Herremans.

De regeringsonderhandelingen lopen al een tijdje spaak. Het is van Paul-Henri geleden dat dit zich nog eens heeft voorgedaan. Om deze uit het slop te halen heeft de Koning een poging ondernomen het spelletje Stratego naar zijn hand te zetten. Zo stuurde hij 'verkenner' Wilfried Martens, 'ontmijner' Didier Reynders en 'verduidelijker' Bart De Wever op pad om datzelfde pad te effenen, al is deze laatst genoemde functie geen stuk uit het spel. Kapitein Zeppos, Sergeant Waterslaeghers, de bom die de N-Va onder de onderhandelingstafel heeft gelegd en de stilaan aan 't verscheuren rood-geel-zwarte Vlag, dekken de lading wel.
De acte de présence van Bert Anciaux was er jammerlijk eentje in Mineur. Daarom krijgt hij nu de kans om vocaal van jetje te geven op het digitaal bv-forum dat stilaan van een cultstatus geniet: RADIO GUGA...

 
Maak je niet dik Waldek!

waldek
Waldek Kozinsky is al jaren een vaste waarde in het Thuispersoneel van de VRT. Hij ging er eerst aan het werk als -hoe kan het ook anders- loodgieter,als leerjongen bij Frank Bomans. Na al die jaren is hij op een totnogtoe onduidelijke wijze in het bezit geraakt van een Belgisch rijbewijs.Zo heeft hij zijn horizonten verlegd en is hij zich beginnen toeleggen -op z'n De Niro's- als taxi-chauffeur. Bij het ter perse gaan van dit artikel was dit nog steeds het geval...met de saneringen van de VRT weet je natuurlijk nooit. Niets is nog zeker tegenwoordig. Het is zelfs zo erg dat zelfs Bart De Wever schrik heeft dat er zal worden afgeslankt, maar ... we wijken af. De laatste tijd heeft Waldek minder geluk gehad. Overspel, scheiding. De enige vrouw die hij nog kon krijgen was eentje waar zelfs Roger V.G. van zei: "Da's te jong voor mij!" Bovendien heeft hij er 100.000 euro voor moeten neerleggen. Een bedrag waar Roger van zei: " Das te veel voor mij"... en "Voor mij doen ze het voor minder"... Waldek heeft echter niet lang van zijn 'aankoop' kunnen genieten. Ze werd doodgeschoten nog voor hij zelf zijn geschut heeft kunnen bovenhalen.

Om hem een hart onder de riem te steken kunt u nu een parodieversie van Waldek beluisteren op RADIO GUGA!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>